Vacatures

Op deze pagina vind je de momenteel beschikbare vacatures

Vacature baliemedewerker

Vacature baliemedewerker fysiotherapie

Voor onze praktijk in Voorschoten zoeken wij een baliemedewerker die ons wil helpen met kleine administratieve taken achter de balie in ons gezondheidscentrum. Als baliemedewerker ben je het gezicht van de praktijk voor onze patiënten, plan je afspraken in en neem je de telefoon op.
Daarnaast draai je mee in het reilen en zeilen van de praktijk, doe je kleine schoonmaakwerkzaamheden en bereid je de gezamenlijke lunch voor.

Wie zijn wij?

Plexxus is een praktijk voor fysiotherapie en diëtetiek en is gevestigd in gezondheidscentrum Noord-Hofland in Voorschoten. In het gezondheidscentrum zit ook een huisarts logopedist, ergotherapeut, mensendieck therapeut en acupunctuur. We zijn een gezellig team met diverse specialisaties (waaronder kinderfysiotherapie, handtherapie en longfysiotherapie) en we behandelen dan ook een breed scala aan patiënten van jong tot oud.

Wat verwachten wij van jou?

Je hoeft geen ervaring te hebben met baliewerk om dit werk uit te kunnen voeren. Wel is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, dat je secuur kunt werken en klantvriendelijk bent. Je beheert immers de agenda’s van onze therapeuten en je hebt het eerste contact met onze patiënten.

Wat bieden wij?

  • We bieden een flexibele baan qua uren en tijden in een gezellige maar drukke praktijk.

  • We hebben een poule aan baliemedewerkers (de meesten zijn fysiotherapiestudenten van Hogeschool Leiden) die de ene periode veel en de andere periode weinig kunnen werken.

  • Je kunt zelf aangeven welke uren en dagen je wilt en kunt werken zodat het goed te combineren is met je studie. Daarnaast bieden we een gezellige werksfeer in een jong en dynamisch team en de kans om te fysiotherapie achter de schermen te ervaren.

  • Onze therapeuten hebben (bijna) allemaal aan Hogeschool Leiden gestudeerd en vinden het leuk om je van alles uit te leggen over fysiotherapie. Als je het leuk vindt kan er zelfs gekeken worden of je af en toe kan meedraaien in een oefengroepje of de seniorengym.

  • Veel kansen en mogelijkheden dus om tijdens je studie al veel ervaring op te doen voor je toekomstige vak als fysiotherapeut.

 

Heb je interesse en /of vragen?

Bel naar 071-888-7611 (vraag naar Ruda Korsten of Marjon Brinkman)
Of mail naar info@plexxus.nl