top of page
Vacatures

Op deze pagina vind je de momenteel beschikbare vacatures

Vacature (parttime)baliemedewerk(st)er fysiotherapie

Voor onze praktijk in Voorschoten zoeken wij een baliemedewerker die ons wil helpen met het bemannen van onze balie in het gezondheidscentrum.  Als baliemedewerker ben je het gezicht van de praktijk voor onze patiënten, plan je afspraken in en neem je de telefoon op.
Daarnaast draai je mee in het reilen en zeilen van de praktijk, doe je kleine schoonmaakwerkzaamheden en bereid je de gezamenlijke lunch voor.

Wie zijn wij?

Plexxus is een praktijk voor fysiotherapie en diëtetiek en is gevestigd in gezondheidscentrum Noord-Hofland in Voorschoten. In het gezondheidscentrum zit ook een huisarts, logopedist, ergotherapeut en mensendieck therapeut. We zijn een gezellig team met diverse specialisaties (waaronder kinderfysiotherapie, handtherapie en longfysiotherapie) en we behandelen dan ook een breed scala aan patiënten van jong tot oud.

Wat verwachten wij van jou?

Je hoeft geen ervaring te hebben met baliewerk om dit werk uit te kunnen voeren. Wel is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, dat je secuur kunt werken, klantvriendelijk bent. Je beheert immers de agenda’s van onze therapeuten en je hebt het eerste contact met onze patiënten. Daarnaast verwachten we dat je redelijk computervaardig bent, dus comfortabel in het gebruik van Word, Outlook en Internet. We zoeken iemand die minimaal 3 dagen per week bij ons wil werken, dagen en tijden kunnen we in overleg inplannen.

Wat bieden wij?

We bieden een leuke baan aan met uren en tijden die we in overleg kunnen inplannen. Daarnaast is er flexibiliteit (dat wil zeggen: kun je een keertje niet dan kan er geruild worden qua dag of tijdstip) maar ook voldoende vastigheid: je bent verzekerd van 3 dagen werk. Wij bieden een dynamische werkplek in een gezellige maar drukke praktijk en er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen bij gebleken geschiktheid. We bieden een salaris vanaf €2050 bij een fulltime dienstverband.

Heb je interesse en /of vragen?

Bel naar 071-888-7611 (vraag naar Ruda Korsten of Marjon Brinkman)
Of mail naar info@plexxus.nl  

Of reageer via Indeed

Vacature Kinderfysiotherapeut

Voor onze praktijk zoeken wij een enthousiaste kinderfysiotherapeut of een kinderfysiotherapeut die in opleiding is. Lijkt het jou leuk om in een gezellige, innovatieve multidisciplinaire praktijk te werken? Lees dan snel verder!

Omdat onze kinderfysiotherapeut het erg druk heeft en de praktijk aan het groeien is zoeken wij versterking op het gebied van de kinderfysiotherapie. De kinderfysiotherapeut ziet een breed scala aan kinderen in de leeftijd van 0 – 18 jaar en begeleidt tevens verschillende sportgroepjes met kinderen. Daarnaast is de kinderfysiotherapeut werkzaam op verschillende basisscholen en is er ruimte om hieraan deel te nemen of zelf initiatieven hierin te nemen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een fysiotherapie praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum Noord-Hofland in Voorschoten. Ons team bestaat uit 5 fysiotherapeuten en een diëtiste. Daarnaast hebben we de luxe van de ondersteuning van baliemedewerkers en manager. Binnen ons team zijn de volgende specialisaties aanwezig: handtherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en longfysiotherapie. Als praktijk vinden we het erg belangrijk om multidisciplinair te werken en hebben daarom goed contact met onder andere de huisarts binnen het gezondheidscentrum, de ergotherapie, logopedie en mensendieck/oefentherapie.

Wie zoeken wij?

Kwalificaties vinden we minder belangrijk dan dat je in ons team past. We zoeken een kinderfysiotherapeut OF een kinderfysiotherapeut in opleiding die zich volledig wil richten op kinderen. Je werkt samen met onze huidige kinderfysiotherapeut en vindt het naast behandelen ook leuk om met innovatie, netwerken en het verbreden/verdiepen van kennis bezig te zijn.

We zoeken een teamspeler die communicatief sterk is en graag multidisciplinair te werk gaat. We zoeken iemand het leuk vindt om te zoeken naar de beste zorg voor onze patiënten, maar ook verder kijkt dan de behandelbank en niet schroomt om ideeën en verbeteringen aan te dragen; we bieden hier dan ook alle ruimte voor.

 

Wat vragen wij:

 • Afgeronde master kinderfysiotherapie, of in het tweede/derde jaar van de opleiding

 • BIG-geregistreerd

 • Geregistreerd in het CKR of Keurmerk

 • Een teamspeler die niet schroomt om te overleggen (inter- en multidisciplinair)

 • Proactieve houding met oog voor meer dan de primaire klacht

 • Een gezellige collega die goed binnen ons enthousiaste team past

 

Wat bieden wij?

 • Parttime dienstverband te starten met 2-3 dagen per week. Uitbreiding naar fulltime uren is mogelijk.

 • Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met intentie tot omzetting naar een vast contract bij gebleken geschiktheid

 • Goed salaris

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% vergoeding van opleidingen

 • Ruimte om je kennis te verbreden of verdiepen binnen het vakgebied

 • Een baan waarbinnen je veel vrijheid hebt om je werk in te richten en richting te geven

 • Een dynamische werkplek in een gezellig team, met intervisie en vrijdagmiddag borrels en teamuitjes.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@plexxus.nl tnv Ruda Korsten. Heb je vragen nav deze vacature? Bel dan 071-888 76 11

Impressie van onze praktijk en ons team: www.plexxus.nl en www.plexxuskinderfysiotherapie.nl

bottom of page