top of page
Vacatures

Op deze pagina vind je de momenteel beschikbare vacatures. 

 

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

- Vacature algemeen fysiotherapeut (8-36 uur)

- Vacature kinderfysiotherapeut

Vacature algemeen fysiotherapeut

Ben jij een (startende) fysiotherapeut die gedreven is, verder zoekt dan de primaire klacht en wil werken in een gezellig en dynamisch team met professionele collega’s binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Ook als je op zoek bent naar een baan naast je studie, of maar 1 dag beschikbaar bent: neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Wie zijn wij?
Wij zijn een fysiotherapiepraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum Noord-Hofland in Voorschoten. Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten en een diëtiste. Daarnaast hebben we de luxe van de ondersteuning van baliemedewerkers en een manager. Binnen ons team zijn de volgende specialisaties aanwezig: handtherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en longfysiotherapie. Als praktijk vinden we het erg belangrijk om multidisciplinair te werken en hebben daarom goed
contact met onder andere de huisarts binnen het gezondheidscentrum, de ergotherapie, logopedie
en mensendieck/oefentherapie.
We zien een breed scala aan patiënten, van alle leeftijden en met alle mogelijke klachten die in de 1 e lijn voorkomen. Naast fysiotherapie hebben we diverse beweeggroepen waaronder seniorengym en kidsgym. Ook komen er mensen met een sport abonnement trainen in onze grote sportzaal. Daarom vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met sport / beweeggroepen.


Wie zoeken wij?
Kwalificaties vinden we minder belangrijk dan dat je in ons team past. We zoeken een algemeen fysiotherapeut (afgestudeerd, of afstuderend) met affiniteit voor training/sport. We zoeken een teamspeler die communicatief sterk is en graag multidisciplinair te werk gaat. We zoeken iemand die het leuk vindt om te zoeken naar de beste zorg voor onze patiënten, maar ook verder kijkt dan de behandelbank en niet schroomt om ideeën en verbeteringen aan te dragen; we bieden hier dan ook alle ruimte voor.


Wat vragen wij:
- HBO-diploma fysiotherapie (of afstuderend)
- Een teamspeler die niet schroomt om te overleggen (inter- en multidisciplinair)
- Proactieve houding met oog voor meer dan de primaire klacht
- Een gezellige collega die goed binnen ons enthousiaste team past


Wat bieden wij?
- Dienstverband op maat, uren in overleg (parttime of fulltime is beiden mogelijk) Ook als je 1 dag beschikbaar bent, neem contact met ons op!
- Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met intentie tot omzetting naar een vast contract bij gebleken geschiktheid
- Marktconform salaris
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% vergoeding van opleidingen
- Ruimte om je te specialiseren of een masteropleiding te volgen in de toekomst

- Een dynamische werkplek in een gezellig team, vrijdagmiddag borrels en teamuitjes en elke dag gezellig samen lunchen (lunch wordt verzorgd)


Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@plexxus.nl tnv Ruda Korsten. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan 071-888 76 11

 

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Vacature Kinderfysiotherapeut

Voor onze praktijk zoeken wij een enthousiaste kinderfysiotherapeut of een kinderfysiotherapeut die in opleiding is. Lijkt het jou leuk om in een gezellige, innovatieve multidisciplinaire praktijk te werken? Lees dan snel verder!

Omdat onze kinderfysiotherapeut het erg druk heeft en de praktijk aan het groeien is zoeken wij versterking op het gebied van de kinderfysiotherapie. De kinderfysiotherapeut ziet een breed scala aan kinderen in de leeftijd van 0 – 18 jaar en begeleidt tevens verschillende sportgroepjes met kinderen. Daarnaast is de kinderfysiotherapeut werkzaam op verschillende basisscholen en is er ruimte om hieraan deel te nemen of zelf initiatieven hierin te nemen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een fysiotherapie praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum Noord-Hofland in Voorschoten. Ons team bestaat uit 6 fysiotherapeuten en een diëtiste. Daarnaast hebben we de luxe van de ondersteuning van baliemedewerkers en manager. Binnen ons team zijn de volgende specialisaties aanwezig: handtherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en longfysiotherapie. Als praktijk vinden we het erg belangrijk om multidisciplinair te werken en hebben daarom goed contact met onder andere de huisarts binnen het gezondheidscentrum, de ergotherapie, logopedie en mensendieck/oefentherapie.

Wie zoeken wij?

Kwalificaties vinden we minder belangrijk dan dat je in ons team past. We zoeken een kinderfysiotherapeut OF een kinderfysiotherapeut in opleiding die zich volledig wil richten op kinderen. Je werkt samen met onze huidige kinderfysiotherapeut en vindt het naast behandelen ook leuk om met innovatie, netwerken en het verbreden/verdiepen van kennis bezig te zijn.

We zoeken een teamspeler die communicatief sterk is en graag multidisciplinair te werk gaat. We zoeken iemand het leuk vindt om te zoeken naar de beste zorg voor onze patiënten, maar ook verder kijkt dan de behandelbank en niet schroomt om ideeën en verbeteringen aan te dragen; we bieden hier dan ook alle ruimte voor.

 

Wat vragen wij:

 • Afgeronde master kinderfysiotherapie, of in het tweede/derde jaar van de opleiding

 • BIG-geregistreerd

 • Geregistreerd in het CKR of Keurmerk

 • Een teamspeler die niet schroomt om te overleggen (inter- en multidisciplinair)

 • Proactieve houding met oog voor meer dan de primaire klacht

 • Een gezellige collega die goed binnen ons enthousiaste team past

Wat bieden wij?

 • Parttime dienstverband te starten met 2-3 dagen per week. Uitbreiding naar fulltime uren is mogelijk.

 • Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met intentie tot omzetting naar een vast contract bij gebleken geschiktheid

 • Goed salaris

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% vergoeding van opleidingen

 • Ruimte om je kennis te verbreden of verdiepen binnen het vakgebied

 • Een baan waarbinnen je veel vrijheid hebt om je werk in te richten en richting te geven

 • Een dynamische werkplek in een gezellig team, met intervisie en vrijdagmiddag borrels en teamuitjes.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@plexxus.nl tnv Ruda Korsten. Heb je vragen over deze vacature? Bel dan 071-888 76 11

Kijk ook eens op www.plexxuskinderfysiotherapie.nl

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page