top of page
Zifang Zhang
IMG_5731.JPG

Zifang is sinds 1 september 2021 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Plexxus. In de zomer van 2020 heeft Zifang de BSC opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan hogeschool Saxion te Enschede. Hij heeft Twente ingeruild voor het mooie Leiden om verder te studeren. In 2023 heeft Zifang de bachelor psychologie afgerond aan de Universiteit Leiden en is momenteel bezig met zijn master Sport & Prestatie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij affiniteit met sport, psychosomatiek en is zelf veel te vinden op de atletiekbaan. 

 

Als fysiotherapeut kun je helpen om het bewegingsapparaat beter te laten functioneren, maar het mentale heeft hier ook zeker invloed op. Met deze combinatie van studies probeert Zifang de cliënt zo goed mogelijk te helpen met zijn/haar klachten. 

 

Daarnaast geeft Zifang ook personal (hardloop)training met zijn eigen bedrijf. Hiermee helpt hij beginnende en ervaren sporters om een betere fysieke gezondheid te krijgen en hun persoonlijke doelen te behalen. Meer informatie staat op de website www.RunGoodFeelGood.nl

BIG: 19930044604

bottom of page