top of page
Sportfysiotherapie 

Ben jij een sporter? Sport je voor je plezier of speel je competitie? Loop je voor jezelf twee keer per week hard of doe je aan topsport? Tijdens alle sporten kan het voorkomen dat er klachten ontstaan, bij jong en oud en daar kan de (sport)fysiotherapeut mee helpen!

Jeroen Snijder heeft de opleiding tot PRT-trainer gedaan bij de International Academy for Sportscience en heeft veel ervaring met sport gerelateerde klachten. Klachten die tijdens het sporten kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld, blessures aan de knie, enkel of schouder. De therapie richt zich op het herstel van jouw klachten en blessure, maar kan ook bedoeld zijn om die lichaamsdelen te trainen die ook belangrijk zijn om een blessure te voorkomen. Het doel van de fysiotherapie is dat je onder andere weer klachtenvrij je sport kan beoefenen.

IMG_5528.JPG

De (sport)fysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij:

  • Preventie

  • Voorlichting

  • Advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten

  • Functioneel- en sportspecifiek sporten

  • Terugkeren naar oorspronkelijk niveau 

 

Bekruipt je wel eens de vraag of je goed bezig bent, of je wel effectief traint, of je voldoende drinkt en de juiste voeding gebruikt? Met deze vragen kan je terecht bij de fysiotherapeut, die ook een nauwe samenwerking heeft met onze (sport) diëtiste.

 

Wil jij graag geholpen worden met je sportklacht/blessure?

bottom of page