Stagebegeleiding - informatie voor stagiaires 

Bij Plexxus Fysiotherapie en Diëtetiek worden aankomende fysiotherapeuten tijdens de stage begeleid door een of maximaal twee therapeuten. Plexxus heeft een samenwerkingsverband met de Hogeschool Leiden en begeleidt alleen studenten die daar de opleiding volgen. 

 

De stagebegeleiders hecht veel waarde aan het opdoen van praktijkervaring. Zijn volgen dan ook bijscholing in het begeleiden van studenten om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Zij hebben de begeleidingscursus van de Hogeschool Leiden gevolgd. 

Daarnaast werken de collega's van Plexxus nauw samen met 'het Longcentrum' (zie website). Deze multidiciplinaire samenwerking maakt het ogelijk om ervaring op te doen ten opzichte van een algemeen eerstelijns fysiotherapiepraktijk 

'Leuk weetje: vier van onze therapeuten zijn oud stagiaires!' 

Bij Plexxus wordt verwacht van studenten dat zij zelf de regie nemen in het behalen van hun doelen. Dit betekent onder andere zelf afspraken en.of deadlines inplannen, het op tijd afleveren van producten en zelf om feedback vragen over handelingen. 

Mocht jij interesse hebben op bij ons stage te lopen dan moedigen wij dat graag aan! Het aanmelden voor een stage kan via 'Onstage' van de Hogeschool Leiden. Van seniorstagiaires wordt verwacht dat zij middels een officiële sollicitatiebrief en passen cv hun aanmelding voltooien in Onstage.

Iets over het team vertellen + specialisaties. Samenwerking logo, POH, HA, diëtist, ergo. voorkeur voor 4 dagen ipv 3 lange 

ADRESGEGEVENS

 

Locatie

Gezondheidscentrum Pastoor van Bemmelen

Jan Evertsenlaan 2

2253 XG Voorschoten

Locatie

Gezondheidscentrum Voorschoten

Multatulilaan 2B

2251 ZM Voorschoten

Contact:

071-8887611

06-30919476

info@plexxus.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag     08.30 - 18.00 u

Dinsdag       08.30 - 21.00 u

Woensdag   08.00 - 21.00 u

Donderdag  08.30 - 21.00 u

Vrijdag         08.30 - 18.00 u

Zaterdag      09.00 - 12.00 u

FACEBOOK

PARTNERS

NETWERKEN